|
|
Autor | Poruka |
---|
kikiriki
Broj poruka : 645 Datum upisa : 27.09.2010 Lokacija : na stazi od zute cigle..
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 26th Februar 2011, 22:24 | |
| Razgovaraju tri pandura. Prvi će: - Čuo sam da ce u septembru biti 40C. Drugi na to: -Ja sam čuo da ce u septembru padati sneg. A treći konstatuje: -Ko će, bre, da čisti sneg na 40C! |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 2nd Mart 2011, 14:40 | |
| Sjedi Mujo u kafani tužan, a pred njim pivo. U to dođe Haso i ugleda pivo i popije ga. Mujo poče da plače, a Haso će: - "Šta je ba Mujo, šta cviliš zbog jednog piva?" - "A jest mi danas dan u kurcu, ništa mi ne ide od ruke." - "Šta je bilo reci mi?" - "Jutros ulazim u stan, a Fata sa drugim u krevetu. U podne mi javi firma da sam dobio otkaz. Fata mi pobjegla sa drugim, svu lovu digla sa banke tako da sam ost`o bez kinte. Došlo mi da se ubijem. Uzmem štrik da se objesim, pukne. Uzmem pištolj da se upucam zaglavi, legnem na prugu, voz ost´o negdje zatrpan u snijegu. Od zadnjih para uzmem otrov i saspem ga u pivo, a ti ga popiješ." |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 4th Mart 2011, 15:35 | |
| Pita Mujo Hasu:
- Što bi Haso napravio kada bi tvoju ženu u šumi napao medvjed?
Kaže Haso:
- Ja se nebi miješao, baš me briga, sam je napao, sam neka se i brani! |
|
| |
mir-mir
Broj poruka : 483 Datum upisa : 27.09.2010
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 6th Mart 2011, 10:51 | |
| Ulazi baba u autobus i pokazuje kondukteru djacku mesecnu kartu. Kondukter: -Izvinite, ali to je djacka karta, kaze kondukter. -E sinko, sad i ti znas koliko dugo sam cekala autobus, odgovara baba.. |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 17th Mart 2011, 11:22 | |
| Otisli Mujo i Haso na bazen. Mujo se popne na skakaonicu od 10 m, a Haso na onu od 5 m. -joj Haso odavde izgledas ko orao! -gledajuci dole rece Mujo. -sto,jel zbog gradje?- upita Haso -ne,nego zbog noktgiju na nogama!- odgovori Mujo |
|
| |
angely
Broj poruka : 83 Datum upisa : 22.10.2010
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 21st Mart 2011, 23:55 | |
| Peca Jozo iz Širokog Brijega i ulovi zlatnu ribicu. I sad klasika, kaže ribica: • Pusti me, ispuniću ti tri želje. • Može. - kaže Jozo. • Hajde prvu! - kaže ribica. • Pa Isusa ti, Mercedes, šta bi drugo! I stvarno ispred njega se stvori Mercedes najnovijeg tipa. • Drugu? - požuruje ga ribica. • A, da imam najlipšu kuću u Širokom! • OK... imaš je, i čim stigneš u Široki vidićeš taj luksuz! - kaže ribica. Jozo za svaki slučaj zovne ženu da proveri i ona ga obavesti da imaju najlepšu kuću u Širokom. • Aj treću... pa da se rastajemo! - žuri se ribici. Milsi Jozo, misli, i na kraju kaže: • Evo, da imam što nema niko u Širokom. • Imaš! - kaže ribica - I vidićeš šta je to kad dođeš tamo. Pusti Jozo ribicu, sedne u Mercedes, doveze se do predivne kuće, uveze u dvorište, a na terasi stoji žena, koja mu maše i viče: • Požuri Jozo, stiga ti zet iz Beograda! |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 321 Datum upisa : 22.09.2010 Lokacija : ovde,onde,tuda,svuda
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 22nd Mart 2011, 21:48 | |
| Која је улога пропелера у авиону? Хлади пилота. Ако не верујете, зауставите пропелер у ваздуху и видећете пилота како се зноји. |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 26th Mart 2011, 09:28 | |
| Kako se na engleskom kaze da ti tasta nece doci na rucak? - Yes! |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 9th April 2011, 19:55 | |
| Uđe Mujo u banku i traži da mu isplate 200 eura.
Službenik pripremi pare, pruži mu formular:
- Potpišite ovde... - Neću ja ništa potpisivati. - ?! ... Ali bez potpisa nema isplate. - Ne mere, jel? Odo onda ja u drugu banku.
Pređe ti Mujo preko puta u drugu banku.
- Dajte mi 200 e. - Evo, potpišite ovdje... - Neću ti ja ništa potpisivati. Babo mi je rek'o da ništa ne potpisujem. - ?! ... Jeste li vi Bosanac? - Jašta!!!
Službenik uzme čekić ispod šaltera i mazne Muju po glavi:
- POTPIŠI OVDE, J*BO TE OTAC BLESAVI!!!
Potpiše Mujo. Izvolite. 50, 100, 150, 200.
Izađe, sretne službenika iz prve banke.
- I? Jeste li dobili pare? - Da. - Bez potpisa??? - Jok, potpis'o. - Pa, što niste kod mene potpisali?! - Eee, pa niste mi objasnili... |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 25th April 2011, 12:13 | |
| - Ulazi Mujo u kafanu i viče konobaru: "Daj Pivo!" - "Koje?" upita konobar. - "Kako ko je, pa ja sam Mujo!" --------------------------------------------------------------- Kaže Sosa Lali: "Idem ja kod komšinice na pet minuta, a ti promešaj ručak na svako pola sata." --------------------------------------------------------------- - Vozile se u liftu plavuša i crnka. Najednom se lift zaglavi. Crnka počne vikati "UPOMOĆ!!! UPOMOĆ!!!", medjutim, niko je ne čuje, pa crnki padne na pamet ideja: "Hajde da vičemo zajedno, mozda nas čuju", a plavuša ce na to "ZAJEDNO!!! ZAJEDNO!!!". |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 28th April 2011, 12:26 | |
| Ide Piroćanac Pirotom i naiđe na tablu sa cenovnikom ispred jednog restorana i sad čita: Knjaz Miloš - 29.00 din. Voda Vrnjci - 23.00 din. Minaqua - 45.00 din. Voda Voda - 34.00 din. Česma Česma - 2.00 din. |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 29th April 2011, 11:32 | |
| Seoski pijanac nabasa na župnika koji je u rukama držao novine i pristojno ga pozdravi. Svećenik, ljutit, nije se obazirao na pozdrav, jer je čovek bio pripit. "Oprostite, velečasni", reče. "Možete li mi reći što uzrokuje upalu zglobova?" I na to se pitanje svećenik nije obazirao. No, kad je čovek ponovio pitanje, svećenik se nervozno okrene k njemu i povika: "Pijanstvo uzrokuje upalu zglobova, upravo to je razlog upali! Kockanje uzrokuje upalu zglobova! Lijenost i nerad uzrokuje upalu zglobova..." I tek tada, ali prekasno, upita: "Zašto pitaš?" "Zato što tu u novinama piše da od toga boluje papa!" |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 6th Maj 2011, 08:34 | |
| Republika Srbija danas ima 6.437.460 stanovnika: Od toga je oko 2.200.000 penzionera. Ostaje, dakle, 4.237.460 stanovnika, koji moraju da obavljaju sve poslove. Ako odbijemo 1.450.000 dece i ucenika, te oko 450.000 studenata, ostaje 2.337.460. Tu je jos 650.000 nezaposlenih i oko 1.600.000 sluzbenika, koji jedva nesto rade. Ostaje, dakle, 87.460 ljudi: 70.000 ih je na sluzbi u vojsci, a 17.458 ih se nalazi u zatvorima. Prema tome, ostaju samo 2 (dva) siromaha, koji moraju da rade sav posao: TI i JA. A sta ti radis? - Sedis pred kompjuterom i citas zezalice?! Nije onda ni cudo sto sam JA jedini, koji nesto u ovoj drzavi radi ! |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 6th Maj 2011, 10:42 | |
| Trci zeka sumom i naidje na dabra: - "Dabre dabre, jure me kobre" - "Ko, bre?" - "Da, bre!" **************** Uci mama ajkula dete ajkulu da pliva i lovi. Pridju nekoj plazi i gledaju kupace, pa mama ajkula kaze: "Prvo mu pridjes pa napravis 2 kruga oko njega. Onda mu ponovo pridjes pa ga samo malo zakacis. Onda se malo udaljis pa mu pridjes i repom ga bacis da malo leti. I onda mu pridjes i pojedes ga" Pita dete ajkula: "A sto da toliko vremena gubim, sto da ga odmah ne pojedem ?" "Pa, moze i tako, ali onda ces ga jesti sa govnima" |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 11th Maj 2011, 08:29 | |
| Cuvala baka sama na selu 2000 ovaca. Došla novinarka da napravi reportažu o tome pa pita baku: - 'Recite Vi nama kako uspevate da sami cuvate 2000 ovaca?' Baka: - 'Pa ja ti to radim celog života, navikla sam ja na to.' Novinarka: - 'A koliko vam teži jedna ovca?' Baka: - 'Crna ili bela?' Novinarka: - 'Pa recimo bela.' Baka: - '30kg.' Novinarka: - 'A crna?' Baka: - 'Pa isto.' Novinarka: - 'Dobro, a koliko mleka daje jedna ovca?' Baka: - 'Crna ili bela?' Novinarka: - 'Pa recimo bela.' - 'pa 2 litra.' - 'A crna?' - 'Pa isto.' - 'Dobro, a koliko vune od jedne ovce?' - 'Crne ili bele?' - 'Recimo crne.' - '3 kg.' - 'A bele?' - 'Pa isto.' Prsne novinarka, vozi je baka. Novinarka: - 'Pa dobro, koja je razlika izmedu crnih i belih?' Baka: - 'Pa bele su moje.' Novinarka: - 'A crne?' Baka: - 'Pa isto.' |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 16th Maj 2011, 08:18 | |
| Mali Perica kaze tati:"Tata, ja bih da naucim da igram tenis kao Novak Djokovic!" a otac mu odgovara:" I Nadal bi, sine....! |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 23rd Maj 2011, 08:53 | |
| Otac: - Perice, poslednji put te pitam kada ćeš da popraviš ocene? Perica: - Baš mi je drago tata da me to pitaš poslednji put |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 23rd Maj 2011, 09:10 | |
| Dosao Perica kuci i kaze mami: - danas sam dobio h1n1 - kako ? Perica ce na to: - pa jedan iz hemije i jedan iz nemackog |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 19th Avgust 2011, 12:55 | |
| Na jednu rimsku galiju punu robova koji veslaju ulazi centurion i vice: -Robovi,imam za vas dve vesti,jednu dobru i jednu losu...Dobra je da je na nas brod dosao Cezar licno!A losa vest je da zeli da skija na vodi... |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 19th Avgust 2011, 13:03 | |
| Mujo i Haso sa snajperskim puškama sede na kuli i razgledaju, tek će Haso: Vidiš li onog dole sa kapom? Ne! Ma, onaj, što se češe... Ne! Daj pušku. Uzme pušku i pogodi ga. E, sad, je l' vidiš onog što je pao? Vidim! E, to mi je burazer! |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 14th Oktobar 2011, 08:50 | |
| Zvone policajci Muji na vrata. Mujo pita: "Ko je?" Policajac: "Policija." Mujo: "Šta hoćete?" Policajac: "Malo da popričamo." Mujo: "Kol'ko vas ima?" Policajac: "Dvojica." Mujo: "Pa popričajte." |
|
| |
kikiriki
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 30th Decembar 2011, 16:49 | |
| Pita jedna plavuša drugu: Čime se ti baviš? A druga odgovara: Režijom Na to će prva: Je li to ono struja, voda...? |
|
| |
lider Admin
Broj poruka : 285 Datum upisa : 27.09.2010 Lokacija : kojekude
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 14th Januar 2012, 15:34 | |
| Dolazi jedna gospođa sa sinom u policijsku stanicu i kaže panduru: • Želim da zaposlite mog sina, da bude policajac. Pandur: • Dobro gospođo a što želite da bude policajac? Gospođa: • Zato što je mnogo glup. Pandur: • Pa dobro, ali ajde mi dokažite to. Gospođa: • Ajde sine idi dole pa napolje i vidi jel mama tamo. Dečak ode napolje. Pandur će na to: • E stvarno je glup, mogao je da vidi kroz prozor. |
|
| |
breskvica24
Broj poruka : 20 Datum upisa : 13.02.2012
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 13th Februar 2012, 04:32 | |
| Pita učiteljica đaka Piroćanca: • Ako imaš sedam jabuka, i ja te zamolim da mi daš dve, koliko će ti ostati? • Sedam. |
|
| |
Admin Admin
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo 19th Februar 2012, 00:58 | |
| Perica, držeći šljivu u ruci, upita tatu: - "Tata, koje je boje šljiva?" - "Plava!" - "A zašto je ova crvena?" - "Zato što je zelena!" |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: vicOvi-da se nasmijemo | |
| |
|
| |
|