kikiriki
Broj poruka : 645 Datum upisa : 27.09.2010 Lokacija : na stazi od zute cigle..
| Naslov: cujete li ih... 4th Mart 2011, 20:49 | |
| Odlicno se osećate puni ste pozitivne energije imate mnogo stvari koje bi vas bacile u očaj ali kontrolišete sebe tj ne dopuštate da vas bilo šta izbaci iz takta jer ovo je vaš dan...
Zatim se susrećete sa prijateljima,rodbinom koji su kontra raspoloženja koji vam već po koji put pričaju o svojim problemima itd.
Kako se ophodite prema njima? |
|
mir-mir
Broj poruka : 483 Datum upisa : 27.09.2010
| Naslov: Re: cujete li ih... 6th Mart 2011, 11:52 | |
| u zadnje vreme pokusavam da ih izbegnem.... moji napori da im pomognem tako sto bi ih navela da promene"plocu", ne uspevaju...pa se eto sada trudim da ih zaobidjem kako bi svoju pozitivnu energiju zastitila od njihovog "vecitog" negativizma... pa kad im je volja neka negativisu sebi, ja cu ih koliko god mogu ZAOBICI... |
|
kikiriki
Broj poruka : 645 Datum upisa : 27.09.2010 Lokacija : na stazi od zute cigle..
| Naslov: Re: cujete li ih... 9th Mart 2011, 11:09 | |
| - mir-mir ::
- u zadnje vreme pokusavam da ih izbegnem....
moji napori da im pomognem tako sto bi ih navela da promene"plocu", ne uspevaju...pa se eto sada trudim da ih zaobidjem kako bi svoju pozitivnu energiju zastitila od njihovog "vecitog" negativizma... pa kad im je volja neka negativisu sebi, ja cu ih koliko god mogu ZAOBICI... S obzirom u kakvom vremenu živimo-hoces li ostati sama, budes li sve zaobilazila? |
|
mir-mir
Broj poruka : 483 Datum upisa : 27.09.2010
| Naslov: Re: cujete li ih... 9th Mart 2011, 19:09 | |
| - kikiriki ::
- mir-mir ::
- u zadnje vreme pokusavam da ih izbegnem....
moji napori da im pomognem tako sto bi ih navela da promene"plocu", ne uspevaju...pa se eto sada trudim da ih zaobidjem kako bi svoju pozitivnu energiju zastitila od njihovog "vecitog" negativizma... pa kad im je volja neka negativisu sebi, ja cu ih koliko god mogu ZAOBICI... S obzirom u kakvom vremenu živimo-hoces li ostati sama, budes li sve zaobilazila? hahaha...ovo ti je dobro...o tome nisam razmisljala...ako treba da biram izmedju; okruzenja negativaca i samoce...uzimam definitivno...SAMOCU! samo dobro je to sto na ovom svetu ipak nisu svi negativno obojeni....ima i onih suprotnih... |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: cujete li ih... | |
| |
|