kikiriki
EHEEEEJ TI !

DOBRO NAS NAŠAO NA FORUMU DOBRE ZABAVE I TOTALNE OPUšTENCIJE

REGISTRUJ SE I UŽIVAJ SA NAMA :)

kikiriki

DOBRO DOŠLI ! UŽIVAJTE :)
 
PrijemPrijem  PortalPortal  Često Postavljana PitanjaČesto Postavljana Pitanja  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Your text here
Delite | 
 

 Врхунски чин интимности

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole 
AutorPoruka
kikiriki

avatar

Broj poruka : 645
Datum upisa : 27.09.2010
Lokacija : na stazi od zute cigle..

PočaljiNaslov: Врхунски чин интимности   28th Mart 2011, 11:13

Постаните стручњак за љубљење

Ми­сли­те да се до­бро љу­би­те? Мо­жда је то и тач­но, али са­свим си­гур­но не зна­те мно­го то­га за­ни­мљи­вог о по­љуп­ци­ма, па је крај­ње вре­ме да на­у­чи­те

По мно­ги­ма по­љу­бац је за­пра­во чин вр­хун­ске ин­тим­но­сти, а не сам секс. Ду­ги по­љуп­ци, крат­ки по­љуп­ци, соч­ни, же­сто­ки, не­жни… Има их на хи­ља­де вр­ста и сва­ки има не­ку функ­ци­ју. Вре­ме је да на­у­чи­те не­што ви­ше о љу­бље­њу, јер оно за­пра­во от­кри­ва мно­го то­га о од­но­су две осо­бе ко­је раз­ме­њу­ју по­љуп­це.

Нер­вни за­вр­ше­ци у усти­ма

У усти­ма се на­ла­зи на хи­ља­де нер­вних за­вр­ше­та­ка. Има их сто пу­та ви­ше не­го на вр­хо­ви­ма пр­сти­ју, а ти за­вр­ше­ци сти­му­ли­шу же­љу и уз­бу­ђе­ње. Упра­во за­то љу­бље­ње и до­ди­ри­ва­ње је­зи­ком пре, за вре­ме и по­сле сек­са мо­же би­ти то­ли­ко уз­бу­дљи­во и пред­ста­вља ве­ли­ко ужи­ва­ње.

Ду­ги, соч­ни по­љу­бац
Јед­но ис­тра­жи­ва­ње је по­ка­за­ло да је 40 од­сто му­шка­ра­ца по­сле ду­гог и соч­ног по­љуп­ца од­мах спрем­но за секс. Три­де­сет од­сто каже да им је то нај­дра­жи на­чин пред­и­гре. Ис­пре­пле­те­ни је­зи­ци и до­ди­ри­ва­ње усна­ма уз­бу­ђу­ју ја­чи пол.

Крат­ки по­љуп­ци у обра­зе

Ка­ко вас љу­би на од­ла­ску? Ако вас са­мо крат­ко до­дир­не усна­ма по обра­зу, мо­гу­ће је да је реч о му­шкар­цу ко­ји се те­шко емо­тив­но по­ве­зу­је. Ако су, опет, ње­го­ви мла­ки и од­сут­ни по­љуп­ци у образ тек ско­ра­шња по­ја­ва, мо­жда му ви­ше ни­је то­ли­ко ста­ло до ве­зе.

Спо­је­не усне и спо­је­ни бо­ко­ви

Да, ду­ги соч­ни по­љуп­ци су сјај­на ствар, али мо­гу би­ти и сто пу­та бо­љи ако при­љу­би­те бо­ко­ве. Не­ки љу­ди се то­ком љу­бље­ња одво­је те­ли­ма, а ис­тра­жи­ва­ња по­ка­зу­ју да су по­љуп­ци да­ле­ко уз­бу­дљи­ви­ји ка­да су им бо­ко­ви при­љу­бље­ни.

По­љу­бац у уво

Зна­те ли ка­ко се љу­би уво му­шкар­ца? Нај­пре ла­га­но по­љу­би­те, а по­том му гриц­кај­те ушну ре­си­цу. По­сле то­га му је­зи­ком ла­га­но пре­ђи­те пре­ко це­лог ува. Још ако му уз то шап­не­те не­што без­о­бра­зно, иза­зва­ће­те ве­ли­ко уз­бу­ђе­ње.

Агре­сив­ни по­љуп­ци

Му­шкар­ци ин­си­сти­ра­ју на отво­ре­ним усти­ма то­ком љу­бље­ња, јер на тај на­чин пре­но­се у жен­ска уста хор­мо­не ко­ји бу­де ли­би­до. Ве­ћи­на му­шка­ра­ца чи­ни то не­све­сно. Ка­да сле­де­ћи пут ње­го­ви по­љуп­ци бу­ду ма­ло агре­сив­ни­ји, не­мој­те му за­ме­ри­ти, јер не чи­ни то са­мо због свог уз­бу­ђе­ња – он на­сто­ји да про­бу­ди же­љу и у ва­ма.

Љу­бље­ње за здра­вље

Љу­бље­ње је здра­во, јер то­ком стра­сних по­љу­ба­ца крв бо­ље про­ти­че кроз те­ло, ср­це бр­же ку­ца и по­бољ­ша­ва се цир­ку­ла­ци­ја. На­рав­но, то су све пред­у­сло­ви и за до­бар секс. За­то се што че­шће ча­сти­те стра­сним и соч­ним по­љуп­ци­ма.
Nazad na vrh Ići dole
lider
Admin
Admin
avatar

Broj poruka : 285
Datum upisa : 27.09.2010
Lokacija : kojekude

PočaljiNaslov: Re: Врхунски чин интимности   28th Mart 2011, 18:50

Ja numem da se ljubakam...nisam vezbao

_________________
Djoša je u pravu!
Nazad na vrh Ići dole
 

Врхунски чин интимности

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
kikiriki :: ONO O ČEMU SE ĆUTI-
Skoči na: